Buffet

Wanneer je graag voor iedereen een ruime keuze wil bieden, dan is een buffet wat je zoekt. We bieden een aantrekkelijke selectie van gerechten. We koken met verse ingrediënten en werken met de beste leveranciers. We hebben jarenlange ervaring en weten wat gasten lekker vinden. Kies je eigen samenstelling aan de hand van deze gerechten en je bent er van verzekerd dat er voor ieder wat lekkers tussen zit.

Buffet

minimum aantal van 30 personen

€39,- p.p.

VOORGERECHTEN VIS
Nicoise – harrycots verte – gekookt ei – olijven – kriel – verse tonijn
Gravad lax – dille – geroosterde biet
Combinatie van gerookte zalm en gestoomde makreel – salsa verde – rucola

VOORGERECHTEN VLEES
Carpaccio – zongedroogde tomaat – pijnboompitten – truffelmayonaise – Grana Padano
Gebraden kalf ribeye – geroosterde pompoen – walnoten – sherry dressing
Vitello tonato – tonijn mayonnaise – kappertjes – rucola
Parma ham – meloen – rucola – balsamico dressing

SALADES
Aardappelsalade – creme fraiche – groene kruiden – sjalotten
Caesarsalade – ei – croutons – little gem – Grana Padano – ansjovis dressing
Tomatensalade – rode ui – basilicum – balsamico
Pasta salade – feta – paprika – pijnboompitten
Rauwkost salade
Huzaren salade – gevulde eieren
Caprese – mozarella – tomaat – basilicum

Het koude buffet wordt begeleid door wit en bruin zuurdesem brood, kruidenboter en gezouten roomboter.
Dit kan aangevuld worden met huisgemaakte pesto of een tomaten-olijven tapenade voor €1,- p.p.

Van de bovenstaande gerechten maakt u een keuze uit 1 vis gerecht , 1 vlees gerecht en 3 salades. Uiteraard is het mogelijk om een extra keuze toe te voegen aan uw buffet, we rekenen dan een meerprijs van € 2,50 p.p.

HOOFDGERECHTEN VIS
Rolletjes schol filet – knoflook – groene kruiden – saus met rivier kreeft
Gegrilde zalm filet – beurre blanc
Kabeljauw wang – gegratineerd – gruyere – venkel

HOOFDGERECHTEN VLEES
Boeuff stroganoff – gestoofde riblappen – paprika – ui – champignons – spek
Zacht gegaarde varkens lende – romige mosterd saus
Sous vide bereide maishoen borst – saus van kastanje champignons
Sate van kippendijen – sate saus
Runder sukade – eigen jus
Zacht gegaarde kippen dijen – teriyaki saus – bos ui
Lasagna bolognese

WARME GARNITUREN
Ratatouille – courgette – aubergine – rode paprika
Knolseldeij ragout – prei – knoflook – crème fraiche
Aardappel gratin – gruyere – knoflook
Kriel in schil – olijfolie – rozemarijn
Verse friet met schil
Geroosterde groenten – bospeen & pastinaak

Ook van deze bovenstaande gerechten maakt u een keuze uit 1 vis gerecht , 1 vlees gerecht en 3 warme garnituren.
Wederom is het mogelijk om een extra gerecht aan uw keuze toe te voegen voor een bedrag van € 3,50 p.p.

Voor het gebruik van borden en bestek rekenen we € 2,- p.p.
Getoonde kosten zijn exclusief bezorg-/ophaalkosten

Meer info

Het Buffet arrangement wordt op locatie geleverd. Kies een datum en tijdstip en vul na het klikken op ‘aanvragen’ jouw contactgegevens en locatie in.

Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op. Meer vragen?
Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Bekijk meer foto's