Stel je eigen diner samen

Ace & Day biedt haar klanten nu de mogelijkheid om zelf een 3 of 4-gangen diner samen te stellen voor een unieke en persoonlijke eetervaring. Met onze nieuwe optie kunt u uw eigen menu samenstellen uit een breed scala aan gerechten, samengesteld door onze getalenteerde chefs. Of u nu zin heeft in een klassieke steak tartare of een moderne veganistische optie, onze uitgebreide selectie zal aan al uw culinaire wensen voldoen. Onze gerechten zijn bereid met de beste ingrediënten van lokale boeren en producenten, zodat u kunt genieten van verse en smaakvolle maaltijden. Het samenstellen van uw eigen menu is de perfecte manier om uw dinerervaring bij Ace & Day te personaliseren en uw smaakpapillen te laten verwennen. Bestel nu uw gepersonaliseerde 3 of 4-gangen diner en beleef een unieke culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten.

Menu

Vanaf 20 personen - Duur: 3 uur
3 gangen €40 p.p.
4 gangen €47 p.p.

Voorgerechten vis
Salade van Noordzeekrab – Grany smith – crème fraîche – bieslook
Zeebaarscarpaccio – yuzugel – krokante garnaal – zoet-zure komkommer –
borage cress
Gravad lax – dille – geroosterde biet

Voorgerechten vlees
Steak tartaar – cornichon – mosterdzaad – eiernoodles – savoracrème
Coppa di parma – aardbeien – gorgonzola crème – rucola – balsamico
Vitello tonato – gebraden kalfsmuis – gebrande tonijn – tomatenmayonaise –
crouton

Voorgerechten Vega
Bulgursalade – feta – pompoen – granaatappel – bundelzwam
Geroosterde bieten – burrata – hazelnoot – rucola
Gado gado – taugé – koriander – pindasaus – cashew

Tussengerechten (optionele extra 4e gang)
Kreeftensoep – Hollandse garnaal
Rode linzensoep – gestoofde linzen – tomaat
Doradefilet – knolselderij ragout – salsa verde
Zacht gegaarde kalfswang – gnochi – romige lauriersaus

Hoofdgerechten vlees
Eendenborst – crème van zoete aardappel – bimi – madeirasaus
Black Angus sukade – aardappelmousseline – groene groenten – braadjus
Bavette – ratatouille – krokante polenta – zwarte knoflookjus

Hoofdgerechten vis
Gebrande zalmfilet – gestoofde linzen – tomaten-basilicumsaus – aardappelmousseline
Zeebaarsfilet – antiboise – groene aperges – fusilli met doperwten
Kabeljauw – geprakte aardappel – groene groenten – hollandaise

Hoofdgerechten vega
Strudel van feta – zoete aardappel – shiitake – kruidenolie
Ravioli – geitenkaas – doperwten – citroen – munt

Desserts
Tiramisu – mascarpone – espresso – lange vingers – cacao
Trifle – gele room – cake – bosvruchtencompote
Witte chocolade mousse – gemarineerde ananas – pistache – amandelcrumble
Sinaasappelbombe – sinaasappelbavarois – chocolade ganache – vanillecrème

Exclusief BTW en uren van de chef

We hebben hier een greep vanuit ons assortiment maar uiteraard kunnen we veel meer dan dit.
Graag vernemen we dieetwensen of allergien ruim van te voren zodat wij er rekening me kunnen houden.

Meer info

Kies een datum en tijdstip en vul na het klikken op ‘aanvragen’ jouw contactgegevens en locatie in. Na controle van de aanvraag en jouw akkoord op de offerte, ontvang je onze bevestiging en factuur per e-mail.

Wij controleren jouw aanvraag en nemen contact met je op. Meer vragen?
Kijk even op onze FAQ pagina of neem contact op.

Bekijk meer foto's