Veelgestelde vragen

Dit is mogelijk, echter alleen indien u een catering bij ons afneemt. De tijdsduur van een professionele cateringmedewerker is minimaal 3 uur. Voor erkende feestdagen geldt een toeslag op de genoemde prijzen.
U kunt uw bestelling wijzigen door de bevestigingsmail te replyen of via het contact formulier ons een mail te sturen...vermeld dan wel het ordernummer waar uw wijziging over gaat. U kunt bij een aanvulling ook gewoon een nieuwe bestelling doen en in het tekstveld van datum en tijd, vermelden dat het een aanvulling op een eerdere bestelling betreft (ordernummer vermelden)...wij zullen dan de bestellingen aan elkaar koppelen.

Voor het annuleren van bestellingen verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Bij aanvullingen kunt u gewoon een nieuwe bestelling doen en in het tekstveld van datum en tijd vermelden dat het een aanvulling op een eerdere bestelling betreft (ordernummer vermelden)...wij zullen dan de bestellingen aan elkaar koppelen.
Een chafer/chaving dish heeft een afmeting van 60 x 40 centimeter en heeft een capaciteit van 40 tot 50 personen.
Dit is mogelijk, maar heeft geen consequentie voor de prijs.
Dit kunt u vinden bij de omschrijving van de artikelen die u besteld heeft.
Bij eten is het niet mogelijk om wat u over heeft terug te geven, met betrekking tot de dranken is het zo dat wij voldoende drank meenemen, wat over is nemen wij mee terug.

Bij voldoende afname is het mogelijk op een catering op maat voor u te maken, vult u ons offerteformulier in waarin u uw wensen aangeeft en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze Algemene Voorwaarden kunt u hier bekijken.