Over ons

Ace & Day is opgericht door Dustin Vos in een samenwerking met Rogier, Guido en Elgar Demmers. Dustin is de drijvende kracht achter alle cateringen en events geweest vanuit de restaurants van de drie broers.

Het succes van de cateringen, events en de Lust Foodtruck werd voortgezet met Ace & Day. Hier wordt alle ervaring, kennis en kunde van de vier mannen van afgelopen jaren bijeengebracht. Ieder met een eigen expertise, maar allemaal met een enorme liefde voor mooie producten. Zij genieten juist wanneer zij anderen kunnen laten genieten.

Zij werken samen met een groot netwerk aan hospitality professionals. Ervaren en betrokken mensen die de liefde voor gastvrijheid delen. Dankzij dit brede netwerk is geen aanvraag te gek. Of het gaat om een catering met honderden mensen, diner met private chef en sommelier of het organiseren van een uniek event met bijvoorbeeld vers gemaakte sushi, cocktailshakers en working models. Bij Ace & Day bieden we het vertrouwen dat je wensen werkelijkheid worden. Wij zorgen dat het wordt wat je er van had gehoopt, en meer!